Annons
Annons

WhatsApp med Morfar


Min mormor och morfar bor i Malmö halva oktober – halva april, resterande tid bor de i Portugal (Costa Da Caparica). Oftast hinner vi ses tre till fyra gånger när de är i Sverige. Det blir tyvärr inte oftare eftersom att det är en bit att åka samt att Niclas gärna vill följa med och då måste det bli en helg (eftersom att han jobbar på vardagar). Ibland har jag och mamma åkt ner med barnen själva, men ändå blir det inte mer än 4 gånger per år. Hur som helst. 

Annons

Igår pratade vi med morfar via WhatsApp. Egentligen skulle mormor ha varit med men hon var ute på ett ärende. Det är så kul med dagens teknologi – att man kan se varandra samtidigt som man pratar. Philip älskar att ringa mina morföräldrar, han blir helt lyrisk och dansar alltid några varv med telefonen i handen när dom svarar.

Igår spelade både William och Philip munspel och morfar klappade händerna i ren förtjusning!

Morfar kan spela ”Här kommer Pippi Långstrump på munspel – imponerande tycker jag =)

Världens sötaste morfar! Skärpan är kanske inte klockren – men barnen tycker att det är lika roligt ändå! För mig är det jätteviktigt att barnen har bra kontakt med sina släktingar, både mina syskon, föräldrar och mina morföräldrar (tyvärr är mina farföräldrar döda). 

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar