Annons
Annons

What I eat in a Day


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Frukost

Till frukost blev det alpro mild & creamy blåbär med glutenfria flingor.  Sedan toppade jag med banan, jordgubb och lite frön.

Lunch

Till lunch åt jag avocado pesto zucchini nudlar. Jag använde mig av 1 avokado, färsk basilika, 1 vitlöksklyfta, 1 msk pinjenötter, 1 msk citronsaft, en nypa salt, 1 tsk olivolja som jag mixade till en slät ”sås” i min matberedare. Zuccinipastan gjorde jag genom att svarva zucchinin i en spagettislicer för grönsaker, ni hittar en liknande här.  Sedan rörde jag ihop allt och MUMS vad gott det var =) Till det åt jag fem grönsaksbiffar.

Mellanmål

Mina favorit snickersbars =) Recept här.

Middag

Babyspenat, tomat, oliver, hummus, broccoli + veganska biffar

Mellanmål

Choklad bananbröd =) Recept här.  MUMS!!

Annons

Någonting som jag älskar och som jag också dricker under dagen är kolsyrat vatten med bär i =) 

Som ni vet så äter jag mer clean mat på vardagar för att unna mig mer på helgerna, så ungefär så här kan det se ut en helt vanlig vardag. Det blir tyvärr inte lyxigare än så här.

Hoppas att ni gillar inlägget =) KRAM!!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar