Annons
Annons

Water-Mel-llon


Godmorgon fina ni! ♡

Idag vaknade jag upp till lite regn, lite mysigt ändå efter all solsken! =)

Igår satt vi uppe och tittade på semifinalen i Eurovison song contest. Om jag ska vara ärlig så såg jag i princip Norge och Sveriges nummer, resten lyssnade jag mest på samtidigt som jag surfade runt på min laptop. Det hela slutade med att jag shoppade ett par skor, ett linne, ett par shorts, en kjol, tre linnen, tre hårsnoddar i tyg, ett hårband och en playsuit. Då förstår ni hur insatt jag var i semifinalen, haha =)

Annons

Niclas somnade i soffan så det var bara jag och minikillarna uppe.

Idag väntar jobb på förmiddagen, jag har lite mail och samarbeten som ska fixas. I eftermiddag kommer mamma hit och ska passa barnen eftersom att jag och Niclas ska iväg på en aktivitet med hans jobb.

Hoppas att ni får en underbar torsdag! STOR KRAM!! ♡ ♡ ♡

Bild från igår. Jag och Philip åt tillsammans upp en hel stor vattenmelon på hela dagen! Hur sjukt?!? Det finns inget godare än kylskåpskall vattenmelon en varm sommardag, MUMS!! Är man uppvuxen med en pappa från Egypten så behåller man inte skalet på så som jag gör på bilden ovan utan då skär man vattenmelonen i tuber och sätter alla bitar i en stor skål. Så nu får Philip lära sig hur man äter vattenmelon – på riktigt! haha =) 😉 😉 😉 Ska visa er en dag hur jag menar =)

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar