Annons
Annons

VLOGG – Barcelona, shopping, mat


Godmorgon mina godingar! ♡

Hoppas att ni har sovit gott. Jag har suttit uppe hela natten och redigerat denna resevlogg till er. Haha, skoja! Jag satt i alla fall uppe till midnatt och redigerade vloggen och detta är verkligen en vlogg ni måste se, det är väldigt mycket oss och speglar våra personligheter ganska bra, haha =)

Annons

Vi är ganska spontana, ironiska och driver med varandra och folk runtomkring hela tiden, så om ni vill lära känna oss och se en sida som är svår att visa på bloggen med hjälp av endast text så är detta vloggen för dig =)

Hade jag inte redan sett vloggen så hade jag tittat på den till frukosten, när jag sminkade mig, på tunnelbanan, bussen eller ja, varför inte spara den till ikväll om jag skulle ha bråttom nu på morgonen =)

Jag hoppas i alla fall att ni kommer att gilla vloggen och kom ihåg att trycka tumme upp i så fall! =) ♡ ♡ ♡

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar