Annons
Annons

Vilken typ av måndag vill du ha?


Jag tror mycket på att tankar kan påverka hur vi mår. Det man tänker, pratar om och engagerar sig i tror hjärnan att man vill ha. Hjärnan ifrågasätter inte dina tankar utan börjar istället omedvetet att applicera det till verkliga små händelser för att sträva mot att uppfylla önskan.

Annons

Lite likadant tänker jag om måndagar. Tänker man att måndagar är en dålig dag så kommer det också att bli det. Du har ju redan sagt att det är en ”skitdag” – eller hur? Livet har bara svarat på dina tankar.

När jag hatade måndagar (tro mig, det har jag gjort), så satte jag mig ner och gjorde upp mål.

”Jag skulle vilja att mina måndagar var så här”.

Sedan skrev jag upp olika punkter som skulle ta mig till den måndag som jag önskade. Tittar man nyktert på det hela så fick jag faktiskt välja fritt om vilken typ av måndag jag ville ha, det enda som krävdes var att jag visste vad jag ville. Det är i princip den enda uppgift jag behövde göra. Är man inte klar över vad man vill ha så blir det svårt att göra livet eller måndagar bättre.

Så – mitt måndagstips och pepp den här veckan till alla er som egentligen hatar måndagspepp just för att ni hatar måndagar. Vad är det du verkligen vill ha? 

När du vet det så kan du få, bli eller göra precis vad som helst för att uppnå det, det finns inga begränsningar – bara olika lång tid för att nå målet.

Så, vilken typ av måndag vill du ha? =) ♡

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar