Annons
Annons

Du vet inte vad du har förrän det är borta


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det finns ett citat som lyder:

Du vet inte vad du har förrän det är borta.

Om jag ska vara ärlig så tror jag att de flesta är medvetna om vad de har, de trodde bara aldrig att de skulle förlora det.

Detta kanske blir lite långsökt, men när vi var på skidsemester i Branäs förra helgen så tog jag med mig en inpackning som jag fått i PR-utskick. Det blir perfekt att testa när vi är iväg – tänkte jag. Förpackningen är mindre och det ryms då bättre i resväskan.

Annons

Jag vet inte om det var produkten som var dålig eller om det är min vanliga inpackning som är bra. Men GUD vad mitt hår blev frissigt, elektriskt, tovigt och jättekonstigt. Inte alls lika fint som det brukar.

När jag kom hem så sjönk jag ner i badet så fort jag kunde och la in min vanliga inpackning. Genast från de första tagen, när jag drog med inpackningen längst hårtopparna och andades in doften så kände jag att jag saknat den!

Efteråt kändes håret som vanligt igen och från och med nu kommer jag aldrig att resa någonstans utan min inpackning.

Tillbaka till citatetMan vet inte vad man har förrän det är borta! 😅

 

Detta är inget sponsrat inlägg utan bara tips från mig till er. Ni hittar produkten här om ni vill läsa mer om den. 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar