Annons
Annons

Vilken foundationborste är bäst?


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag fick en fråga om jag kunde tipsa om en bra foundationborste. För sanningen är att det finns hur många som helst. Alla har sina fördelar och nackdelar. När jag var yngre använde jag alltid platta foundationborstar, dock tyckte jag alltid att jag fick små ränder på huden och att det inte alltid smälte in så bra.

Annons

Det senaste två åren har  jag börjat använda större fluffigare borstar och köpte nu senast en borste som är jättebra. Den smälter mycket lättare in i huden, slutresultatet blir perfekt direkt.

Här ovan ser ni skillnaden mellan en platt och en fluffig foundationborste. Visst ser ni skillnad? Den platta lägger sig som ett lock på huden vilket gör porerna mer synliga medan den fluffiga kommer åt även i små veck och på så sätt ger ett slätare resultat. Jag har bara dragit med vardera pensel en gång, så jobbar man in foundation med en platt pensel så går det ju att få ett bra resultat även där. Men det är svårare och tar längre tid att få till det bra.

Den jag har är vegansk och kostar 150 kr. Ni hittar den här.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar