Annons
Annons

Veckans fråga – Tips på jogginglåtar


Hej! Jag undrar om du har några bra tips på låtar som man kan lyssna på när man joggar. Jag har för mig att du brukade jogga förut även om du inte har skrivit om det på ett tag. Har du bra tips? Jag behöver några nya låtar att uppdatera min lista med. Kram och tack för en toppenbra blogg med massa inspiration.

Annons

SVAR: Om sanningen ska fram så var jag mycket bättre på att jogga förr i tiden. År 2012-2013 joggade jag nog som mest. Det var på den tiden som jag pluggade på Högskoan. Efter det, alltså år 2014 började jag att jobba (Skatteverket + Revisor och då räckte tiden inte riktigt till). Sedan blev jag gravid med Philip år 2015 och efter det kom jag igång att jogga lite nu på hösten (augusti – sep 2017) men det blev tyvärr inte mer än så, för sedan kom den kalla hösten/vintern och jag tycker att det är SÅ tråkigt att jogga inomhus på ett band att jag skippat det.

Däremot har jag tänkt att komma igång på RIKTIGT nu till våren och så fort snön har smält (jag längtar ihjäl mig). Så det ska bli riktigt kul och något som jag ser mycket fram emot =)

Angående låtarna så tittade jag precis igenom min ”Running”- lista på Spotify och såg att den inte blivit uppdaterad på länge. De flesta låtar lades till år 2012 och några enstaka år 2013. Sedan har den i princip varit orörd. Jag kommer att uppdatera den nu till våren – men än så länge så kan jag dela med mig av några låtar som jag har liggandes där och som jag tycker fortfarande funkar att jogga till =)

Jag delade upp låtarna i tre olika sektioner: Låtar som jag har när jag vill ta ut mig helt. Antingen i form av att jag får feeling och spurtar tills jag inte kan andas, haha. Eller så brukar jag leta fram dom när jag vet att jag har ca 3 minuter in i mål och jag bara vill ta ut mig helt.

Sedan har jag låtar som jag bara har på för att flyta med. De är bra att lyssna på för att släppa ”nuet” och inte tänka på något annat än att bara jogga med, sjunga med och bli lite pepp och glad.

Sedan har jag lite tyngre låtar som jag brukar ha på efter att jag spurtat, kanske då jag vill springa lite långsammare eller då det är en jobbig uppförsbacke och jag varvar ner i tempot.

Här kommer listan: Alla låtar finns på Spotify så det är bara att söka upp dom där =)


Snabba steg (om jag vill spurta en stund)

Calabria (Ronnie Maze Club Mix) – Starlet

It Will Rain (Running Workout + 145 BPM) – Workout Remix Factory

Booty Bounce (Vocal Radio Edit) – Tujamo, Taio Cruz

Carnival De Paris (Original Radio) – The Three Caballeros

Calling (Lose My Mind), Radio Edit – Sebastian Ingrosso, Alesso, Ryan Tedder

 

Flyta med i jogginstegen

Follow Me (Vocal Mix Radio Edit) – Sebjak

Upside Down – Awa

Hello (Bassjackers Remix) – Martin Solveig, Dragonette

Fanta & Rosé – DJ Mangoo Feat Deadline

The Time (dirty Bit) – The Black Eyed Peas

We Are Young (Aboutblank & KLC Edit) – Other Ego

 

Tunga backar

Levels (Skrillex Remix) – Avicii, Skrillex

Made Of (Radio Edit) – Nause

Undressed – Kim Cesarion

Breathing – Yellowcard

Set Fire to the Rain (Moto Blanco Edit)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar