Annons
Annons

VASS PR


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Igår besökte jag även VASS PR, alltså WOW vilka produkter de har. För mig som älskar allt som har med smink, hudvård och hälsa att göra så var det som att stiga in i ett paradis. Det fanns i princip allt man kunde önska sig.

Annons

Dessa veganska make up borstar från Zoeva var magiska. Känslan av att ta på stråna går inte riktigt att beskriva, men tänk er en silkeslek känsla blandad med kärlek.

Något annat kul att testa var deras otroliga drops som är flytande pigment i droppform. Det är svårt att förklara, men det är man får en väldigt lystrig och WOW- look.

Jag fick med mig en för att testa så jag återkommer med en full recencion

Men kort och gott så kan man exempelvis blanda ut den med sin primer eller använda den som en highlighter. Ni har säkert sett folk på Instagram droppar glitter i ansiktet som de smetar ut innan de applicerar sin foundation. Det är alltså dessa de använder. =)

Jag blev lite kär i denna palette från Zoeva och hela paletten ligger strax över 200 lappen. SÅ värt! 

Ett annat tips är parfymerna från märket N.C.P. Olfactives som Noomi Rapace har varit med och tagit fram. De finns på exempelvis kicks och har ni möjlighet att lukta på dom så GÖR DET. Jag vill minnas att nr 3 var min favorit, men alla luktade otroligt gott och sitter kvar länge. Jag tror att en sådan här stor flaska låg på strax över 500 kr.

Sist men inte minst måste jag prisa dessa hårvitaminer. Man ska äta 2 st björnar om dagen vilket gör att en sådan här burk håller i ca 30 dagar. Dessa URGODA gummibjörnar innehåller vitaminer som ger håret all den näring som den behöver för att växa sig starkt och friskt.

Problemet med mig och hårvitaminer är att jag glömmer bort att äta dom. Men har man sådana här supergoda vitaminer i form av gummibjörnar så kommer man inte att glömma av det, haha. Tvärt om, man kommer att se fram emot varje dag! =)

Jag fick med mig massa smink – och hudvårdsprodukter så här ska testas! 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar