Annons
Annons

Vårt Master-Badrum!


Jag kom på att jag inte visat er vårt master-badrum riktigt. När vi flyttade in hit tyckte jag att den var hemsk. Jag förstod inte riktigt tanken med att inreda ett badrum schack-rutigt. Men nu, efter att ha bott här i fyra år så förstår jag precis!

Annons

Även om jag personligen inte hade inrett badrummet så – så måste jag erkänna att det faktiskt är ganska läckert. Det sticker ut! Man ser att det är vårt badrum och ibland är det skönt att komma från Instagram-badrummen som går i marmor och mässing och bara andas ut i schackrutigt mönster.

Så därför tänkte jag att ni ska få se vårt badrum idag. Det är alltså ett badrum som man endast kan gå in i via vårt sovrum, inga gäster går på toaletten där, så därför är det lite privatare. =)


Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar