Annons
Annons

Världens godaste och krämigaste chiapudding ♥


Efter USA – resan har hela familjen blivit helt frälsta i chiapudding. Jag hade smakat det innan några gånger, men alltid tyckt att det är ganska smaklöst och sladdrigt. Det var inte alls min grej. Men i Kalifornien gjorde de chiapuddingen mer krämig och smakrik. Det slutade alltid med att hela familjen slogs om de sista skedarna, även Philip!!

Annons

Så nu när jag kom hem så testade jag att göra chiapudding för första gången, och jag gjorde den med yoghurt! Niclas betyg på puddingen är: Den är godare än i USA. Då kan ni förstå hur god och krämig den är! ♥

Jag gör alltid min på kvällen och så har vi alla en färdig frukost på morgonen. Ingen disk, inga mackor som smular. Allt är klappat och klart! Och viktigaste av allt, det är ett hälsosamt och nyttigt sätt att starta dagen på ♡.

Här kommer receptet:


( 1 portion) Du behöver:

3 msk chiafrön ♥ 1 dl Alpro Kokosnöt yoghurt ♥ 1 dl Alpro Vanilj yoghurt ♥ 1/2 krm vaniljpulver (kan uteslutas)

För extra lyx: Hallon som du blandar med sötningsmedel eller honung ♥ Nötter och bärmix


Gör så här:

Blanda chiafrön, yoghurt och ev. vaniljpulver i ett glas.  Låt stå minst ett par timmar men helst över natten. Toppa med valfri topping (frukt/bär/nötter).

Hur enkelt? ♥


Gillade du inlägget? ♡ Då kanske du även gillar:

VÄRLDENS GODASTE ÄPPELPAJ

SÅ GÖR DU RICOTTABOLLAR

8 SAKER JAG SA INNAN JAG FICK BARN

TIPS – SÅ FÅR DU VACKRA ÖGONFRANSAR

MIN FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSE

8 HACKS SOM ALLA FÖRÄLDRAR BÖR VETA!

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Annons

 


Laddar