Annons
Annons

Världens BÄSTA Glow-Puder!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

När jag var 18 år köpte jag och min kompis ett puder på Make Up Store. Detta puder köpte vi lite av en ”slump” men vi båda upptäckte vilket Hollywood ”Glow” man fick. En gång satte vi på oss pudret och vår andra kompis utbrast genast ”Men åhh vad SNYGGT! Jag vill också ha sånt Glow i ansiktet!”.

Annons

Det pudret har jag nu haft i över 10 år, för jag är 28 år idag. Eftersom att det är så gammalt så har jag använt det väldigt sällan, endast de gånger då jag vill känna mig extra fin och få ett extra glow i ansiktet – så därför har det räckt i 10 år! Lite äckligt kanske men jag har älskat pudret så mycket att jag inte ville att det skulle ta slut.

Varför ville jag inte att det skulle ta slut? Jo för att jag trodde att det inte fanns att köpa mer. En gång var jag nämligen inne och tittade på Make Up Stores puder och då sa tjejen att de inte tillverkades längre. Så det är anledningen till att jag har snålat så mycket med att använda det.

Tills jag dagen innan nyårsafton googlade på pudret och insåg att det visst finns att köpa?!? Förstår ni hur lurad jag har varit?! Men om jag blev glad? JA!! Det kändes som att en stor Beautysten släpptes från mina axlar. Fåglarna sjöng och jag svävade på moln hela vägen till stan och köpte det på Bangerhead som till råga på allt, som ett litet sår på plåstret just då hade 25 % på ALLT smink i hela butiken.

Så nu vill jag även tipsa er om detta puder eftersom att även ni kan köpa det! Tidigare har jag ju inte kunnat göra det eftersom att det är tråkigt att tipsa om något som inte går att köpa. Antiklimax deluxe lixom.

Så här kommer det, tipset, till alla som vill ha det där lite extra glowet på några sekunder: Make Up Store Wonder Powder Gobi.

Ser ni glowen? Nu satte jag extra mycket så kameran ska fånga upp skimret, men tanken är att man ska sätta lite över ansiktet och det är då man får det där glowet som ser naturligt ut =)


Läs även: Ett stort inlagg om hudvårdsprodukter

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar