Annons
Annons

Våra dagar i Branäs


Dagarna här i Branäs går så fort. Vi kom hit torsdag eftermiddag och nu är det redan lördag eftermiddag. Vädret har varit fantastiskt med strålande sol, backarna har varit helt perfekta att åka i och vi alla har njutit av dagarna.

Annons

Det bästa med Branäs är att det är så familjevänligt men ändå bra utbud av backar. Maten är jättegod men samtidigt inte överprisad och det är fullt med liftar så att man smidigt kan ta sig överallt. Vi bor Mountain Lodge vilket är i anslutning till backen vilket är exemplariskt när man snabbt vill in och ut. Man kan lämna alla skidor nere vid entrén och slipper bära på dom eller ha dom ståendes i lägenheten. Det är ingen stress, varken i backen eller i liftarna eftersom att det är ”lagom med folk. Vi har tagit det väldigt lugnt och igår var vi nog inte ute förrän klockan halv tolv men åkte desto längre och var inte hemma förrän klockan sju på kvällen när liftarna stängde. Idag var vi lite duktigare och var ute redan klockan 10.

Nu har vi precis ätit en sen lunch och ska ut i backarna igen =) Solen skiner så det är jättehärligt ute =)

Bild på mig när vi skulle hyra skidor =)

Första kvällen nere i restaurangen ”Ladan”. Maten där är så sjukt god! Jag tog löjromstoast till förrätt…

… och plankstek med oxfilé till huvudrätt.

Även Philip har gjort sin skiddebut och tyckte att det var jätteroligt att åka i barnbacken!

Jag älskar skidresor när det är så här bra! Jag kan verkligen rekommendera er att åka hit om ni har barn! Väljer man mellan Sälen och Branäs så tycker både jag och Niclas att Branäs vinner! =)

Dela
Tweeta
Maila
7 kommentarer

Annons

 


Laddar