Annons
Annons

Våra dagar här i Mauritius


För ett år sedan gjorde jag ett samarbete med MTPA som är Mauritius turistbyrå. Nu när vi skulle hit så kontaktade jag dom och sa att vi skulle komma. Vet ni hur väl de har tagit hand om oss?

Först hämtade en chaufför oss på flygplatsen och körde oss hela vägen till hotellet (1 h)  i en bra bil SUV, med barnstol och allt. Bara att Philip får sitta i en riktig barnstolen är guld värd för oss.

Annons

Sedan har vi haft samma chaufför som har hämtat oss, väntat utanför aktiviteten för att sedan skjutsa oss till nästa aktivitet eller skjuta oss tillbaka till hotellet. Ibland har resorna tagit 1,5 h att åka till. Den  Mauristiska turisbyrån har nämligen satt ihop ett program till oss. Första dagen åkte vi till ”La Vanille Nature Park”. Andra dagen tog de med oss på en fantastiskt lyxig båttripp – där vi såg delfiner, badade, snorklade och grillade BBQ. Jag har nog aldrig varit med om någon lyxigare båttur. Igår åkte vi till en rolig park (ni förstår det roliga när ni ser bilderna), sedan åkte vi till ett jättefint vattenfall, såg seven Coloured Earths och sist åt vi en lyxig lunch på en rom-gård som de bjöd oss på.

Vi har aktiviteter varannan dag, så en dag har vi en heldag på hotellet och dagen efter åker vi iväg. Idag ska vi ha en stranddag här på hotellet vilket också ska bli skönt! Vi njuter för fullt av det fina vädret, den goda maten och lyxen att befinna sig i ett varmt klimat i februari. Vi är så tacksamma för detta.

Ps. GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

I ♡ U

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar