Annons
Annons

Vår softdag på hotellet


Även om det är bubblande varmt här i Mauritius så växlar solen mellan att gå i moln och att steka på. Som småbarnsfamilj (och en lite halvt solbränd mamma) så föredrar jag när solen är bakom moln. Det blir inte så där olidligt varmt då. Jag har lite svårt för när svetten rinner även när man är i skuggan och då brukar jag inte svettas ofta, knappt när jag tränar.

Annons

Idag har vi både badat i poolen och i havet. På vårt hotell, Radisson Blu Azuri finns det gott som solstolar. Inget paxande på morgonen med handdukar utan alla är väldigt chill. Även på stranden är det chill. Solstolarna ligger flera meter ifrån varandra vilket jag tycker om. Jag gillar inte när man ligger packade som sillar.

Jag fick en rejäl solbränna efter båtturen. Helt sjukt vad solen tog! 

Lunchen intogs vid poolen. Killarna körde hamburgare och jag kycklingsallad med avokado. Sedan åt jag upp en burgare av Philip och lite pommes med =)

Ikväll ska vi äta en mysig middag på hotellrestaurangen. Ska ni göra något kul? ♡

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar