Annons
Annons

Vår middag igår ♡


Igår valde vi mellan att äta middag på en hälsosam restaurang och ett hamburgerställe. Jag som mådde lite illa efter all flygplansmat, all godis som jag proppade i mig i sökande på energi och ja, hela magen var konstig efter att inte vetat om man ätit frukost, lunch eller middag under detta dygn kunde bara inte tänka på hamburgare med pommes frites. Tanken fick mig att få kväljningar så vi valde den hälsosamma restaurangen som heter ”True Food Kitchen”.

Annons

William var ledsen för att de hade ett hälsosamt tema. Hamburgaren hade inget kött utan det var utbytt till mozzarellaost. Det fanns ingen spagetti och köttfärssås utan istället hade dom pasta med kyckling, broccoli och andra nyttigheter. Kanske inte en åtta-årings dröm gällande mat. Jag förstår det.

Tillslut valde jag en kycklinglasagne åt barnen. Jag menar, vem gillar inte lasagne? William gnällde och bara ”Nej nej inte kycklinglasagne, jag gillar inte det”.

”Men du har ju inte smakat, den kanske är jättegod”, sa jag.

Lasagnen kom in och den var såååå sjukt god! Man märkte verkligen att råvarorna var både ekologiska (så som restaurangen utlovade) och William och Philip åt upp allt i ett enda nafs.

TUR!! =) 

Istället för läsk fanns olika hälsosamma drinkar. Jag valde en med grönkål, ingefära, äpple, selleri, gurka och citron. Både jag och Niclas konstaterade att den smakade lika gott som de drinkar jag brukar göra hemma. Såå god! =) Barnen valde kolsyrat vatten.

Till huvudrätt valde jag glaserad sötpotatis, gurkmeja, stekt lök, sockerärtor, grillad portobellosvamp, avokado och hampafrön. Till det kunde man välja till tofu, kyckling, räkor och lax. Jag valde räkor som ni ser =) Maten var såå god!! =)

 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar