Annons
Annons

Vår dag i Santa Monica


Dagen började med en frukost på ett ställe som heter ”earth bar”. Här i Kalifornien finns det fler hälso-restauranger än någon annan restaurang känns det som och en nyttig frukost är så enkelt att få. Denna restaurang ligger precis runt hörnet vilket var perfekt för oss. Jag tog en banan- och jordgubbssmoothie samt en halv avokadotoast (jag och Niclas delade på toasten som ni ser ovan). Jag älskar att börja dagen hälsosamt =)

Annons

Efter frukost tog vi en promenad till Venice Beach. Jag gillar egentligen inte alls Venice men Niclas ville gärna gå dit. Anledningen till att jag inte gillar det är för att det kryllar av konstiga människor som är riktigt nerdrogade. Vart vi än vände oss så såg vi minst 10 konstiga människor och när jag säger konstiga så menar jag ”galningar”. De går runt och skriker, säger konstiga saker och ja – jag tycker att det är obehagligt samtidigt som ingen av dom egentligen är farliga, de ser bara läskiga ut när de hoppar omkring som demoner. Sedan gillar jag inte heller doften av marijuana, det luktar skit om jag ska vara ärlig och doften av M kommer man inte undan där. Men det var en mysig promenad med 4 km tur och sedan 4 km retur, strandpromenaden är så mysig att gå på =)

På väg tillbaka köpte vi var sin lemonade att svalka oss i solen med =)

Denna skylt gick även förbi, jag tyckte att den var så rolig att jag var tvungen att ta ett kort =)

Till middag åt vi en jättegod hamburgare på ett ställe som heter Pono Burger. Allting där var magisk – Allt från service, burgare, pommes och dipp.

Jag tog givetvis sötpommes med hemmagjord ranch bacon/chipotle aioli dip. Dödsgott!

Till burgare åt jag denna goding – åhh längtar tillbaka nu när jag ser bilderna! Det kanske får bli ytterligare ett besök innan vi åker hem! =) ♡

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar