Annons
Annons

Vår alla hjärtans dag


Igår hade vi en mysig alla hjärtans dag. Förutom att vi hängde vid hotellet hela dagen så unnade vi oss var sin djupgående massage på hotellspat.

När kvällen kom myste vi med ett glas vin utanför vårt rum och sedan gick vi till restaurangen och åt en mysig middag. Det blev väldigt mycket efterrätter igår. Vi alla var proppmätta när vi gick och la oss. Så som man ska vara när man är på semester.

Annons

På middagen överraskade Niclas mig med en heldag nästa fredag. Då ska jag på fotvård, sedan har han bokat in en helkroppsmassage, för att sedan äta en vinlunch med honom på vår favoritrestaurang och sist ska jag på ansiktsbehandling hos min favorithudterapeuft Kith. Jag blev såå glad!!

Hoppas att ni också hade en mysig alla hjärtans dag. ♡

När vi vaknade igår hade Niclas hängt upp I ♡ U ballonger i hotellrummet. Sedan gav han även mig en jättefin påse med lite ”alla hjärtans dag godis” från Lagerhouse. Tyvärr åt jag upp det vid poolen innan jag han fota, haha =)

Världens bästa familj! Så lycklig för att vi snart ska bli fem! haha, skoja! Jag är så lycklig över att vi är fyra och förhoppningsvis fem inom de kommande fem åren =)

De hade gjort det väldigt mysigt på restaurangen =)

Fullt med massa goda efterrätter =)

Alla gäster fick var sin röd ros, så fin gest =)

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar