Annons
Annons

Våffeldagen!


Godmorgon! 

Jag vaknade upp idag, scrollandes i min mobil och fick panikHar vi missat våffeldagen?!?

Eftersom att vi var i Mauritius på fettisdagen (=semmeldagen) så lovade jag William att vi skulle fira lite extra med våfflor på våffeldagen.

Annons

När jag precis läste en blogg så såg jag att de håller på med påskpynt… så jag fick lite smått panik! Hänger jag inte med i hur snabbt tiden går eller är det påsk snart? Våffeldagen brukar ju (i mitt huvud) vara två-tre veckor före påsk.

Som tur är så är våffeldagen den 25:e mars och påsken börjar den 29:e mars. Alltså HUR MYSIGT?

Nu ska jag väcka barnen för frukost. På fredagar får man ett glas oboy och smörgås. Måndag – torsdag är det gröt och ägg som serveras bara för att försöka undvika sockerträsket redan på morgonen. Men på fredagar blir det lite extra lyxigt =)

Ps. När som helst kan jag bli ”moster” till min svägerska Veronica´s första lilla bebis. Jag dör av spänning! Tänk om den kommer idag?!? Hon är redan över tiden några dagar så tänk om den kommer nu till helgen! Jag är så nervös och exalterad på samma gång! Jag tänker att om vi alla håller tummarna lite extra hårt tillsammans så kanske den får mod och vill titta ut lite snabbare – nu hjälps vi åt, hihi ♡♡♡

Bild från förra årets våffeldag ♡

Bild på mig och Veronica från 2011 ♡ ♡ Världens bästa svägerska!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar