Annons
Annons

Idéer till vårt uterum =)


Jag måste erkänna att jag just nu sitter och spånar efter fina möbler och inredningsdetaljer till vårt uterum. Vår altan idag är katastrof. Tro mig, ni vill inte se bild på det, eller det kanske ni vill, men ni kommer i alla fall inte att inspireras av det. Den har ingen röd tråd och den behöver verkligen styras upp. Detta sitter jag och tittar på just nu =)

Annons

Jag blev lite kär i denna solstol. Jag gillar att den går i färgerna grå eftersom att det passar med resten av inrednigen. Sedan gillar jag även att dynan har avtagbar klädsel vilket är väldigt praktiskt när man har småbarn =)

Direktlänk


Drömmen hade varit att matcha solstolarna med en soffgrupp i samma serie. Alltså dööör lite! Tror ni att jag kommer kunna övertala Niclas till ett stort inköp? Han som redan tycker att jag shoppar för mycket. Dock hittade jag ett annat trädgårdsbord som jag tycker passar bättre in till soffgruppen. Länkar den nedan.

Soffa // Fåtöljer // Ett annat Trädgårdsbord


Och så hittade jag givetvis världens dyraste drinkvagn. Varför ska jag alltid dras till det som är dyrast?

Direktlänk


Jag tycker att det är så mysigt med levande ljus utomhus en sen sommarkväll. Extra mysigt tycker jag att det är med fotogenlampor. Det påminner så mycket om en sen sommarkväll tycker jag =)

Direktlänk


Tallrikar tycker jag är så viktigt! Vissa har ju olika uppsättningar av tallrikar, en för vår och sommar och en annan för höst och vinter. Jag kör med samma tallrikar året om, men dessa tallrikar skulle jag gärna vilja ha som sommartallrikar i framtiden. Såå fina och de ser så somriga och härliga ut. Jag gillar att den runda tallriken inte är helt runt utan lite ojämn, det ger en mer rustik känsla =)

Direktlänk


Tänk er tallrikarna ovan med dricksglas från serien Intermezzo. Alltså drömmen! Det värsta av allt är att Niclas hade några glas från den serien när vi flyttade ihop. Tyvärr finns inte glasen längre utan jag har tyvärr råkat ta sönder ALLA (tror han hade fyra glas). Så typiskt mig! Det bästa är dock att jag vet om min svaghet så jag håller sällan i finare vinglas hemma hos andra eftersom att jag är så rädd för att råka ta sönder dom med min klantighet. Idag kör jag bara IKEA glas á 25 kr styck. Perfekt om de råkar gå i sönder, att slippa ångesten är ganska skönt, haha =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar