Annons
Annons

Tre saker


Jag vill ha just nu (materiellt):

– Massa fina sommarkläder. Jag känner att jag vill ha massa olika klänningar i flera olika stilar. Förr i tiden så höll jag oftast samma röda tråd i min klädstil. Det skulle gärna vara lite preppy och ganska klassiskt. Idag vill jag köra mer trendigt blandat med klassiskt. Hur som helst så vill jag fylla på min garderob med massa fint denna sommar =)

Annons

– Denna keps från Gucci. I love keps, speciellt när man får promenader eller solar =)

– En fin baddräkt! Jag gillar den här, den är så söt med en liten nallebjörn mitt på. Jag har börjat använda baddräkt mer och mer och tycker att det är såå snyggt =)

 

Jag vill ha just nu (icke-materiellt):

– Massa pussar och kramar från mina barn! William är väldigt kramig av sig men Philip får man kämpa lite mer för, han är precis överallt hela tiden och har svårt att sitta still.

– En rolig tv-serie att titta på. Nu när Robinson är slut så har vi inget roligt att titta på längre. Har ni några tips?

– En riktig härlig sommarplåga som symboliserar sommaren 2018! =)

 

Jag stör mig på: 

– Folk som är äckliga, som exempelvis inte tvättar händerna efter ett toalettbesök, nyser rakt ut eller petar i näsan (har till och med sett folk som sedan håller fyndet i handen efteråt). Usch, haha =)

– Folk som äter med öppen mun, jag får panik av smaskande och måste koncentrera mig på något annat för att inte störa ihjäl mig.

– Folk som försöker vara något som de inte är OCH så lyser det igenom. *pinsamt* Kan vi enas om att man är bäst precis så som man är, ok?

 

Jag älskar:

– När det är helg så att man inte behöver ställa klockan.

– Ett kallt glas bubbel eller GT ute i solen.

– När jag får komplimanger av folk och även att ge tillbaka komplimanger. Man blir så glad! =)

Bild från när vi var i Barcelona för en vecka sedan och drack en iskall GT i värmen. MUMS! Dock är drinkarna alltid sååå mycket starkare utomlands, jag blir helt snurrig av ett glas så därför kan jag aldrig dricka upp allt, haha =)

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar