Annons
Annons

Tre bilder från det senaste


Jag har blivit så sugen på Poké Bowl det senaste! MUMS Vad gott det är! Min favorit just nu är glaserad kycklinglårsfilé, sushiris, chilimajonäs, sallad, bönor, avokado, picklad rödlök, krämigt ägg, wakame, sesam, chiliflakes och koriander! Alltså MUMS!!

Annons

Igår hade William 8- års kalas för sina kompisar. I klassen är dom 17 stycken pojkar men vi kände att vi inte orkade bjuda ALLA killar. Så eftersom att William fyllde 8 år så fick han bjuda 8 kompisar. Vi hade kalaset på en lokal och vi spelade spel, lekte och busade. Ett jättelyckat kalas och Philip tyckte att det var lite skrämmande men samtidigt roligt med så många stora killar på samma gång. William var väldigt nöjd med dagen vilket var viktigast för oss. Han fyller ju år på fredag så då kommer det att bli ännu mer firande =)

Dessa tabletter köpte jag i Sorrento när jag fick reda på att jag var gravid. Man ska ju helst börja äta folsyra den dagen man bestämmer sig för att börja försöka att bli gravid, men eftersom att det inte var planerat så har jag inte ätit någon folsyra alls.

Börjar man att äta folsyratillskott i god tid före graviditeten kan man minska risken att barnet föds med ryggmärgsbråck. Dock har ju ingen av barnen varit planerade, varken William eller Philip och det har ju gått bra ändå (så man ska nog inte vara allt för orolig).

Hur som helst så köpte jag dessa tabletter som verkar jättebra. De innehåller både extra tillskott av järn, kalcium och massa vitaminer som är bra att ta när man är gravid. Så bra!! =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar