Annons
Annons

Top 5 sminkprodukter just nu =)


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag har nog tresiffrigt med smink hemma, dessa fem sminkprodukter är mina favoriter just nu bland sminkdjungeln!


Efter att jag har fyllt i mina ögonbryn applicerar jag denna ögonbrynsmascara/plumper som fyller ut och ger ögonbrynen mer volym. Skillnaden mellan att använda denna eller inte är STOR. Jag provade även den på min syster som har mörkare ögonbryn än mig och även på henne satt den som en smäck. Min sminklook är inte fulländad utan denna, I LOVE IT! Ni hittar den här. 

Annons

Jag använder i princip aldrig mascara längre utan bara lösögonfransar. Mina fransar är väldigt långa och tjocka naturligt, så det är egentligen inte för att jag har korta fransar. Däremot är detta mycket mer tidseffektivt. Innan kunde jag lägga runt 10-15 minuter på bara mina fransar, nu går det på en minut totalt. Jag älskar att slippa stå och pilla med mascara och när kvällen kommer så drar jag bara av dom och så behöver jag bara tvätta av ansiktet =) Denna modell är min favorit och den jag alltid använder. Ni hittar dom här.

Detta är min favorit när det kommer till läppenna. Den blir väldigt fin på eftersom att den är väldigt lik vår naturliga läppfärg, bara lite mörkare. Jag brukar fylla i konturerna + hela läpparna med denna. Det gör att färgen håller hela dagen =) Ni hittar läppennan här.

Min foundation är den sminkprodukt som de flesta frågar efter, både på sociala medier men också från okända på stan som undrar vilken foundation jag använder. Den kostar lite mer än en vanlig foundation, men den är dryg och håller dubbelt så länge. Jag har använt detta märke i tre-fyra år nu och det ska mycket till för att jag ska byta foundation till en annan. Ni hittar den här.

I början var jag skeptiskt till NYX paletten. Jag var van vid anastasia contour palette och tyckte att den här var för pigmenterad vilket lätt kunde göra att man såg för dramatiskt ut. Nu tycker jag tvärt om, att anastasia´s palette är för svag och att man måste måla på flera gånger för att det ska synas något. Man måste fortfarande vara försiktig med NYX paletten, men när man väl lärt sig hur hårt man ska dutta borsten i paletten så går sminket sååå mycket snabbare och resultatet blir super! Varning dock för skuggan längst ut till höger, den är väldigt mörk och den använder jag bara när jag verkligen vill skugga med finess, ex under läppen (se video här hur jag brukar göra. Där får ni även se läppennan som jag tipsade om ovan). Annars använder jag de andra skuggorna mest =) Ni hittar paletten här.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar