Annons
Annons

Tisdag


Hej bästa ni!

Hur mår ni? Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bra och har precis fått en helt underbar massage nere på Spat (vi är fortfarande kvar på Falkenberg Spa). Just nu är Niclas och får en massage och sedan ska bi börja dra oss hemåt igen.

Annons

Men jag tänkte göra en liten lista till er under tiden Niclas får massage:

Dagens humör: Jag är lycklig och glad  – men trött (som vanligt nuförtiden, haha)!

Dagens mående: Jag mår väldigt bra idag. Igår kände jag mig lite illamående men oftast går det över när jag äter något, haha. Och nu har jag precis ätit en stor frukostbuffé så just nu mår jag super! =)

Dagens borde: Jag borde verkligen fixa i ordning massa hemma, det finns massa som behöver rensas ut. Dock är det sååå tråkigt!

Dagens frisyr: Det är dags att tvätta håret men det får vänta tills imorgon, så jag kör uppsatt i en tofs idag =)

Dagens smink: Just nu inget alls och jag kommer nog att behålla det så under dagen. Jag älskar att ha dagar helt sminkfria.

Dagens klädsel: Just nu har jag på mig en grå klänning som både är mjuk och skön. Älskar den!

Direktlänk

Min klänning liknar denna, dock är min i färgen grå =)


Dagens planer: Åka hem från Falkenberg, mysa hemma och köpa hem mat ikväll.

Dagens materiella vill ha: Det finns ju massa onödiga saker att köpa. Just nu har jag inga cravings på något speciellt och vill gärna vänta lite med inredning tills utbyggnationen. Innan dess känns det så onödigt att göra om eftersom att allas sovrum kommer att flyttas upp till övervåningen och undervåningen kommer att se helt annorlunda ut.

Dagens fundering: Är sommaren 2018 slut nu? Maj bjöd ju på högsommarvärme, men nu känns det som att den svenska sommaren är tillbaka?

Dagens beroende: Jag är sååå sugen på nektariner, helst så stora och saftiga som möjligt.

Dagens tråkigaste: Det är helt klart vädret, jag fryser bara jag tittar ut genom fönstret, haha =)

Utsikten från sängen just nu, otroligt vacker men det ser kallt ut… brr.. haha =)

Dagens längtan: Jag längtar såå mycket tills vi har spikat en byggplan för utbyggnationen. Än så länge har vi inte bestämt vilken byggfirma vi ska använda oss utav men planen är att komma igång i september.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar