Annons
Annons

Things To Do


1. Rensa ur för små kläder ur Philips garderob. Jag har nog inte rensat där inne på ett tag och det finns massa kläder som måste upp på vinden eftersom att de är för små. Just nu ser det ut som ett bombnedslag i garderoben eftersom att han har alldeles för mycket kläder där inne och man hittar ingenting.

Annons

2. Hitta det perfekta huset att hyra i Los Angeles. Vi älskar Santa Monica och Beverly Hills, så det är dessa områden vi letar boende på. I vanliga fall bor vi alltid på hotell, men eftersom att vi blir borta i 18 dagar kan det vara skönt att bo i ett hus och sedan ta sig runt med bil. På så sätt kan man chilla vid poolen, grilla lite lunch och slappa lite så att alla dagar inte blir fullspäckade med nya intryck och aktiviteter. Krav är pool, fräscht och att det ligger mitt i staden/området så att det är gångavstånd till centrum.

3. Hitta den perfekta färgen eller tapeten till vårt framtida sovrum (efter utbyggnationen). Jag har läst att man ska ha beige för en lyxig hotellkänsla. Dock tycker jag att beige påminner lite för mycket om gult vilket är en färg som inte symboliserar harmoni i mitt huvud utan tvärt om kan göra mig stressad. Idag har vi blått vilket jag gillar väldigt mycket, för mig symboliserar blått ett lugn. Men ibland kan det vara skönt att förnya sig lite och testa nytt, eller ska man köra på samma?

4. Rensa bort all julpynt. Enligt tradition ska detta göras den 13:e januari. Jag har redan burit upp lite småsaker till vinden, men fortfarande är granen framme samt adventsljusstakarna. Jag tror att jag ska tjuvstarta lite redan idag…

5. Få ordning på vår walk-in- garderob i hallen. Även om jag rensade ur och ställde allt ”i ordning” under mellandagarna så känns det inte riktigt bra. Jag hatar tapeterna som säkert sattes in när huset byggdes 1984 och det brun-röda kaklet på golvet. Jag tror att man hade kunnat organisera garderoben mycket bättre med hjälp av en firma.

Bild från vår garderob. Ser ni vilket dåligt skick den är i?

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar