Annons
Annons

Thaimat och mys


Godmorgon fina ni! ♡

Hoppas att ni har sovit gott =)

Gud vad gårdagen gick snabbt. Barnen hade ledigt från skolan, William hade en kompis över och Philip var överlycklig då han älskar Williams kompis. Han var så speedad att han glömde att sova vid lunchtid så som han brukar.

Annons

Jag fick ingenting gjort rent jobbmässigt igår, jag hann få upp receptet på kladdkakan som vi bakade och en snabb skönhetslista, thats is. Gud vad det är svårt att kombinera jobb med småbarn på samma gång. Man vill ju ge sitt allt till sina barn samtidigt som man samtidigt måste prioritera lite jobb, det är svårt att betala räkningar med endast kärlek.

Idag är William hemma med mig och Philip ska till förskolan i några timmar så att jag får undan lite jobb.

Hoppas att ni får en toppendag så hörs vi fram mot lunch! STOR KRAM!! ♡ ♡ ♡

Barnen somnade ganska tidigt igår. Niclas köpte hem thaimat som vi åt bara vi tillsammans med ett glas vin. Jag tog kyckling cashewnötter som är min favoriträtt när det kommer till thaimat. ♡

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar