Annons
Annons

Ta hand om dig ♡


Citatet som jag lyfte fram i fredags:

tycker jag är SÅ bra! Sluta oroa dig om folk tycker om dig eller inte. De flesta personer jobbar med att tycka om sig själva!

Vissa människor, speciellt i Sverige, värnar väldigt mycket om vad andra tycker om en, vilket är fint på ett sätt, men det ger också en slags oro och ångest på ett annat sätt. Ibland känns det nästan som att vissa ursäktar sig för att de ens finns.

Annons

För mig är det SÅ viktigt att man tar hand om sig själv. Det kan låta väldigt kallt, hårt och känslokallt men själv ser jag det ur ett helt annat perspektiv. Genom att du ser sig själv som värdefull så blir du också bättre på att se andra som värdefulla. Fyller du inte på sin egen kraft och kärlek så har du ingen energi eller kraft att ge andra. Därför är det viktigt att du alltid tar hand om dig själv, tänker positiva tankar om dig själv och att du mår bra. För då blir du glad och den glädjen sprider du sedan vidare till dina medmänniskor. När man är genuint glad så behöver man inte ens anstränga sig för att dela med sig av glädjen, den kommer automatiskt.

Så se därför till att aldrig be om ursäkt för dig själv – Du är fantastisk – Precis som Du är! Och framförallt – Ta hand om DIG själv och fyll livet med saker som gör dig glad! ♡

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar