Annons
Annons

Svarar på frågor


Vad tycker du om att barn tittar på Tv och Ipad? 

Jag tycker att det är upp till föräldrarna så långe barnen inte endast sitter vid tv:n eller ipaden från morgon till kväll sju dagar i veckan. Jag låter William och Philip titta på tv, William får titta en begränsad tid och sedan säger jag att han får göra någonting annat. Philip tittar inte så mycket på tv utan brukar vilja sätta på youtube och barnsånger och sjunga och dansa till – vilket jag tycker är helt okej. När jag var liten hade jag en bandspelade där jag spelad barnmusik och att kunna sjunga och samtidigt härma rörelserna från tv:n tror jag bara utvecklar honom. Men som jag skrev ovan – inte hela tiden dagarna i ända utan då och då med pauser emellan. Som sagt, det finns inga rätt eller ful utan jag tycker att varje familj ska göra så som passar dom.

Annons

Bild från flyget till Thailand när Philip precis hade fyllt ett år. Då var ipaden guld värd och resan gick supersmidigt. Jag förstår inte varför man inte ska använda den när det underlättar så mycket, speciellt vid ett långflyg på 12 timmar. På resan här i USA så använder Philip ibland min mobil till att lägga småbarnspussel – vilket jag också tycker är bra! Det är utbildande för hjärnan och han lär sig att tänka logiskt vilket jag gärna uppmuntrar. Att neka honom pussel bara för att spelet ligger på en mobil istället för fysiskt framför honom tror jag skadar mer än hjälper.  

Hur mycket tjänar man som Influencer och vilken storts lön får man? 

Är man en ”större” influencer med en stor blogg så får man oftast en fast lön via sin portal som en grundlön. Sedan får man betalt för olika samarbeten, båda via bloggen och Instagram och sist men inte minst får man betalt för adlinks. Så varje månad får man betalt på tre olika sätt – bloggportalen, samarbeten och adlinks.

Ditt onödigaste köp någonsin? 

Gud vilken svår fråga  – men det måste nog vara kläderna som hänger i garderoben med prislapparna kvar. Vissa sådana kläder har jag sålt vidare eller skänkt till välgörenhet. Oftast har jag köpt dom för att det är rea och ”billigt”, men istället blir det dyrt eftersom att jag inte använder det.

Hur gör ni med er ekonomi och era pengar? 

Vi har gemensam ekonomi och alla våra pengar sätter vi ihop till ett konto. Vi har ett kreditkort tillsammans och sedan hämtar vi pengar från mitt konto och Niclas konto för att betala den. Sedan har vi även ett annat konto som är gemensamt dit vi för över pengar till så som amortering, ränta, el och andra övriga kostnader kan dras.

Har du fått några speciella cravings ännu?

Jag hade inte det när jag lämnade Sverige – men just nu skulle jag kunna döda för en påse med godis. Det finns speciellt en godissort som jag är extra sugen på och de är de godisar som är svarta, röda, runda och platta och samtidigt lite sura. Jag kan lägga in en bild på dom så att ni förstår vilka jag menar, haha. Så fort jag kommer till Sverige ska jag åka och köpa en påse med dessa godisar och bara gosa ner mig i soffan och ÄTA, haha =)

Ps. Jag googlade nu och såg att de heter ”Peacemärke med jordgubb/lakrits”. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar