Annons
Annons

Stockholm i mitt hjärta


Nu sitter vi i bilen hem på väg mot Sjömarken igen. Helgen har varit helt fantastisk, vi har verkligen sovit ut, ätit gott och bara njutit av varje stund utan måsten.

Vi bodde på hotel Birger Jarl som ligger centralt i Stockholm. Ett väldigt mysigt hotell som vi bott på innan. När vi kom till rummet möttes vi av ett stort fruktfat och en flaska bubbel. Så himla fin gest! Tack Birger Jarl!

Annons

Frukosten var magisk god och vi åt allt från en macka till en våffla! MUMS! ♡

Vi har även gått så sjukt mycket. Mina fötter är fulla med små plåster efter att fått skavsår från mina sandaler. Nästa gång tar jag med mig mina asics, haha =) I lördags gick jag 19 tusen steg och i fredags nästan 18 000, hur sjukt?!? Idag måste jag smörja in mina fötter med en fet kräm och stänga in dom i var sin plastpåse med en strumpa över.

Den här bilden tog jag på väg hem från Gröna Lund igår, Stockholm är så vacker, mysig och genuin stad ♡

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar