Annons
Annons

Status just nu


– Just nu försöker jag att bara fokusera på det positiva. Jag försöker att tänka att allt kommer att gå bra och att vår familj kommer att bli fem någon gång i början på nästa år. Igår när jag gick ut med graviditeten på Instagram och blev såå glad av alla fina kommentarer jag fick på min bild och även via DM. Ni är så himla peppande och snälla och vartenda ord från er betyder så mycket för mig. Tack för allt stöd!

Annons

Bild på väg hem från Italien i fredags. Lite chockad över plusset men också SÅ glad!!

– Idag hade vi ett möte med en av snickarna. Vi har fortfarande inte bestämt oss för vilken byggfirma vi ska välja som ska bygga ut huset i höst. Just nu lutar det åt en men vi har ännu inte bestämt oss till 100 %. Hur som helst så ser det ut som att bygget kommer att börja efter semestern, d.v.s. i början på september och stå klart i början på mars någon gång. Jag kommer antagligen att vara nyförlöst då och vår familj kommer att ha ett litet tillskott, redo att erövra övervåningen tillsammans med sina syskon (och kusinen Elma)!

– Det känns som att många av er hoppas på en tjej denna gång! Visst hade det varit kul med en tjej men samtidigt så känner jag att det inte spelar någon roll alls för mig. För mig är det givetvis viktigast att barnet är friskt och mår bra.

– På torsdag får William sommarlov, på fredag fyller han år och på lördag firar jag och Niclas 10 år som ett par och 6 år som gifta. Vi ska åka bort i helgen till Örenäs slott för att fira vår bröllopsdag. Slottet ligger i närheten av Helsingborg, så det ska bli en liten roadtrip för hela familjen. Så härligt med kvalitetstid och att mysa, prata och bara slappna av med familjen, det känner jag att jag verkligen behöver just nu! ♡

Bild från igår när barnen lekte så fint på golvet. Tänk att vi antagligen kommer att få ett till litet oplanerat kärleksbarn. ♡

– Jag har lite ont i nedre delen av magen, lite som en molande mensvärk som även drar lite. Det känns så obehagligt och när jag googlade på det så verkar det som att det är ganska vanliga symptom i en tidig graviditet eftersom att det är ett tecken på att livmodern växer. Om det stämmer så känner jag mig lugn.

– Jag har fått en tid för MVC vilket är den 20:e juni. Hittills har jag haft jättebra barnmorskor, både med William och med Philip. Jag hoppas att barnmorskan jag får nu även kommer att vara lika bra! Hon lät i alla fall väldigt trevlig och gullig när jag pratade med henne i telefon för inskrivning.

– Igår kväll regnade det (äntligen)!!! Det har knappt regnat någonting i maj och både djuren, växterna och vi människor behöver lite regn då och då (även om det har varit hur härligt som helst med sol så länge givetvis). Jag håller tummarna för att det fina vädret är här för att stanna hela sommaren och att det då och då kommer små regnskogar så att även djuren får lite vatten.

– Min mage är så otroligt uppblåst och svullen. På morgonen känns den som vanligt och ju mer kvällen nalkas ju större blir magen. Med Philip syntes min graviditetsmage först i vecka 20 så det ska bli kul att se om magen kommer snabbare denna gång.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar