Annons
Annons

Status just nu


– Vi hade Anticimex hemma hos oss i veckan eftersom att vi (som jag skrivit om innan) haft möss hemma. Killen satte ut två fällor, en i vardagsrummet och en uppe på vinden. Dagen efter skrek Niclas att den lilla musen hade dött i musfällan i vardagsrummet. Jag kände ändå att det var lite sorgset, stackars lilla musen. ”Vill du kolla på musen”, frågade Niclas. ”Nej”, sa jag. Några sekunder senare var han uppe på vinden och skrek till ”OHH JÄVLAR, musfällan har tagit en råtta”. Jag höll på att SPY rakt ut i kontorstummet! Så jag sprang raka vägen in på toaletten med William efter mig och spydde rakt ner i toaletten. William stod i dörröppningen och skrattade. Bara tanken av två döda gnagare hemma hos mig samtidigt fick mig att må SÅ dåligt! Jag tyckte såå synd om dom.

Annons

– Vi kom till Barcelona idag och resan hit gick så smidigt med direktflyg. Hotellet är fantastiskt fint och även om jag saknar barnen massa, massa, massa, massa och MASSA så kommer dessa tre dygn att bli helt fantastiska! Jag vet att barnen behöver mig men vårt förhållande behöver också oss utan barnen då och då. Barnen har det helt underbart hemma med svärmor det vet jag. Hon är världens bästa! Dessa dagar ska bli så mysiga och jag ska njuta massa!!

Resväska Bric från Resvaskor.se

– Jag har fått massa frågor om utbyggnationen och den är på G. Vi håller på att ta in offerter och förmodligen kommer vi att bestämma oss för vilket byggföretag vi väljer inom kort, senast i mitten på juni. Alla byggföretag vi har pratat med säger att de kan starta direkt efter semestern, alltså i början på september så det bådar gott! Nu handlar det bara om priset i princip. Det ska bli SÅ skönt att börja bygga!

– I sommar har vi massa roligt inbokat. De stora resorna i sommar blir sorrento i början på juni, Falkenberg Strandbad i mitten på juni, Los Angeles (Kalifornien) i början på juli och Portugal i augusti. Jag känner på mig att denna sommar kommer att bli magisk!!

– Sommargarderoben är påfylld. Jag har både nätshoppat lite samt shoppat med vänner i stan. Det känns så underbart och härligt att plocka ut lite gammalt och lägga in lite nytt och fräscht i garderoben. Sedan har jag även klickat hem exilen som jag skrev om ett inlägg om HÄR och även Thomas Roth Golden Mask för att skämma bort huden lite extra i sommar =)

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar