Annons
Annons

Status just nu


Helgens bästa: Att vi hade en lugn och skön helg utan måsten. Det är inte ofta vi bara är hemma och gör ingenting en hel helg. Oftast så har vi gäster, är bortbjudna till vänner över middag, åker vi iväg eller så är det någon annan aktivitet. Ibland är det skönt att bara vara, att andas i soffan och njuta av att det är helg.

Annons

Så trött på: Vintern och all snö. Nu vill jag bara ha vår och jag inbillar mig att den står och väntar runt hörnet.

Mat jag försöker äta mycket av just nu: Det är absolut frukt och grönt. Som jag skrev igår så har jag känt mig så trött de senaste veckorna och därför har jag laddat upp med massa frukt och grönt i kylskåpet bara för att proppa i mig så mycket vitaminer och mineraler som det går.

Träning: Träningen blev lidande förra veckan, därför har jag bestämt mig för att träna extra mycket den här veckan. Både för att det är hälsosamt men också för att man blir piggare av att träna. Dock tränar jag inte längre pass utan det räcker med 40 minuter för mig =)

Hotellbokning: Om ca 1,5 månader ska jag och Niclas åka iväg på en tre-dagarstur till Barcelona. Niclas mamma ska passa barnen och jag insåg precis att vi inte har bokat hotell. Det lutar åt Hotel W eller Arts men jag kan inte bestämma mig för vilken vi ska boka? Eller om man ska ta ett billigare hotell och lägga mer pengar på mat och shopping?

Frisör: Till helgen ska jag till frisören och åhh vad jag längtar! Mitt hår känns så livlöst och torrt just nu. Det ska bli så skönt att bli fin i håret igen och som jag skrev tidigare så tänkte jag göra en kallare ton den här gången. Jag funderar även på att klippa det lite kortare men jag får fundera på saken. Det känns alltid som att man ångrar sig när man klipper håret.

Vad ska jag välja: Det som cirkulerar i mitt huvud nu är vad jag ska välja för inredning till övervåningen? Bygg-killarna vill helst ha en lista asap med kakel, badrumsinredning, garderober, trappa, räcke, dörrar och annat som tillhör planlösningen. Jag söker inspiration överallt men det blir för mycket, det är verkligen en hel djungel.

Så här kommer det alltså att se ut på övre plan. Alla sovrum kommer att flyttas upp, så övervåningen är tänkt att vara vårt ”privata plan”. Men jag har så svårt att se hur vi ska göra?!? Hur är takhöjden eftersom att det kommer att vara snedtak på vissa ställen? Hur ”stort” kommer allting vara? Jag har det så himla svårt att föreställa mig detta i huvudet. Önskar att man kunde rita upp övervåningen i 3D-format =)

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar