Annons
Annons

Söndagslista


Bäst i veckan?

Det var när ett castingbolag ringde upp och ville casta mig till deras nordiska Dove kampanj. Jag blev sååå förvånad! Först fick jag ha en telefonintervju på engelska eftersom att de ringde från london. Vet ni hur svårt det är att börja prata engelska bara sådär och via telefon. Jag är ganska duktig på att prata engelska i verkligheten men en telefonintervju på engelska var ganska kämpigt, haha.

Annons

Hur som helst så fick jag skicka in lite bilder på mig helt osminkad, jag var SÅÅÅ ful. Så jag trodde inte att jag skulle gå vidare. Men i torsdags ringde dom och sa att jag är vidare till steg 2 och då fick jag skicka in nya bilder som också skulle vara osminkade, men denna gång skulle jag ta när jag ”skrubbade kroppen”. Alltså, hoppas verkligen inte att dessa bilder läcker ut, haha.

Just nu väntar jag bara på svar men som jag sa till Niclas så tror jag inte att jag går vidare. Men vi får se =)

Sämst i veckan?

Det måste nog vara att jag fick en hemsk nackspärr i torsdags. Natten mellan onsdag och torsdag sov jag på ett konstigt sätt i sängen eftersom att Philip låg på ett konstigt sätt, haha =) Så när jag vaknade upp på morgonen kunde jag inte röra huvudet till vänster alls. Jag fick panik och bara NEEEEEEEEEJ. Jag kunde inte ens gå en promenad och hämta barnen från skolan eftersom att det gjorde så ont, jag kunde knappt röra huvudet. Men Niclas hjälpte mig att smörja nacken med en voltarenkräm och fram mot kvällen så släppte det mer och mer. Så skönt!! Jag har hört att man kan ha nackspärr i flera dagar så jag var överlycklig på fredag morgon när jag vaknade upp med en ”bara” öm nacke, men jag kunde röra mig fritt =) Vad är det man brukar säga? ”Som frisk har man tusen önskningar, som sjuk har man bara en”. SÅ sant!

 

Roligast i veckan?

Det var när jag köpte hem en ny saft som man skulle blanda ut med 1 dl saft och 9 dl vatten. Så jag blandade en kanna och bara ”MUMS vad god saft, den blir perfekt att ha när jag sitter ute och jobbar i skuggan och behöver dricka vatten”, (jag har svårt för att dricka rent vatten utan smaksättning).

Nästa dag när jag skulle blanda mig en kanna så var hela saften slut. Finito. Tom. Hur hände det här? Ingen kan ju ha druckit upp 90 liter saft?!?! Så jag blev tvungen att leka detektiv i huset och bara ”Vem har druckit så mycket saft?”. Vet ni vad som hade hänt? Niclas hade trott att det var en ”vanlig saft”, så han drack upp hela saften i koncentrerad form. Alltså HUR SJUKT? Han bara ”Jag tyckte att den var lite stark”. HAHAHAHAHAHA………….

Veckans citat?

Det måste nog vara de två meningarna som jag skrev på Instagram Story i veckan.

Veckans godaste måltid?

Niclas förrätt som var burrata, körsbärstomater, pistagenötter, olivolja, och flingsalt.

Nästa vecka ser jag fram emot?

Nästa vecka åker vi till Sorrento (Italien) tisdag – fredag. Det ska bli sååå kul!! =)

Nästa vecka ser jag inte fram emot?

Att vara borta från barnen. Detta är den sista barnfria resan vi gör den här sommaren och jag vet att jag kommer att sakna dom massor!

Måndagens planer?

På måndag ska jag se till att få så mycket saker klart rent jobbmässigt så att jag slipper jobba massa under resan =)

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar