Annons
Annons

Sommarlista =)


 I sommar äter jag helst jordgubbar eller vattenmelon?

Hur ska jag kunna välja när båda sommarfrukterna ligger mig varmt om hjärtat? Jordgubbar är fulla med C-vitamin och vattenmelon är ett perfekt sätt att få en stor dos av lykopen vilket är en av de kraftfullaste antioxidanterna man kan äta. Jag tycker att man ska mixa dom och göra en god fruktsallad för att få det bästa ur två världar =)

Annons

I sommar har jag helst picknick i skogen eller vid vattnet?

Vid vattnet eftersom att jag blir lyckligare av vatten än skog, även om skog också är mysigt. Dock känns vatten mer öppet och härligt tycker jag =)

 I sommar går jag hellre på en riktigt bra festival men får leva med en regnig sommar eller ingen festival men jag får vakna till solljus och fågelkvitter hela sommaren?

Eftersom att festival inte alls är min grej så vaknar jag helst upp till solljus och fågelkvitter! En gång när jag var 18 år campade jag och mina vänner i Tylösand på midsommar. Allting var så himla grisigt, gegga överallt, fulla människor, hårt liggunderlag i tältet och musik som spelades dygnet runt. Jag fick panik och ringde Niclas gråtandes och bara ”Jag vill hem”. Det slutade med att jag sov en natt i tältet och en natt i bilen, sedan åkte vi hem. Haha =)

Festivalfeeling i kroppen år 2010! 

Jag måste tatuera in en sol någonstans på kroppen. Var någonstans placerar jag tatueringen?

Oj! Jag är inte alls ett fan av tatueringar på mig själv. Jag tycker att det kan se fint ut på andra men jag tror inte att jag skulle passa i det, så därför skulle jag nog gömma den mellan skinkorna så att jag skulle slippa se den, haha!=)

I sommar trampar jag hellre sönder solglasögonen eller får solkräm på kläderna?

Solkräm på kläderna! haha! Det händer ju varje sommar ändå!

Hellre att min bikini åker av p.g.a. lös knytning framför alla på stranden eller att mina hörlurar slängs ner i poolen?

Åhhh! Jag är ju så himla pryd av mig och skulle hellre dö än att min bikini åkte av. Men mina airpods kostar närmare 2 000 kr så skulle jag nog offra mina bröst i någon sekund, även om jag skulle skämmas, haha =)

I sommar har jag hellre ful och ojämn bränna eller stora svettfläckar under armarna varje sommardag?

Givetvis hellre en ful och ojämn bränna! Jag tycker att svett och speciellt svettfläckar är så äckligt och skulle hellre dö än att gå runt med det varje dag i sommar.

Jag fyller hellre år på sommaren när nästan alla mina nära och kära är bortresta, eller jag fyller år i november när alla är närvarande?

Jag fyller hellre år i november eftersom att jag tycker att familj och nära och kära är så viktigt. För mig är det ingen lycklig födelsedag utan de personer som står mig nära.

Jag åker på 2-veckors semester utan Wi-fi eller stannar hemma i Sverige med nätverk?

Eftersom att jag har svårt att inte vara uppkopplad i mitt jobb (som sker årets alla dagar) så skulle jag ha svårt att inte ha Wi-fi under två veckor. Jag tror att ni skulle tröttna och bli irriterade för att jag inte uppdaterade. Dock tror jag att ni skulle förstå om jag flaggade ganska stort att jag är tillbaka och (datum). Eller hur? =)

I sommar äter jag bara mjukglass i bägare eller mjukglass i våffla?

Så lätt! Jag äter bara mjukglass i bägare eftersom att jag inte tycker att våffla är så gott om den inte är chokladdoppad inuti.

Senaste gången jag åt glass i våffla var nog år 2009 – och då gjorde jag det med bravur! Haha =)

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar