Annons
Annons

Solat, badat, ätit


Precis så som rubriken lyder så är det i princip det enda vi har gjort idag.

Redan innan vi åkte hit så bestämde vi oss för att ta en hel dag där vi bara låg på hotellet, slappnade av och solade. Jag blir ju lätt rastlös och fick lite panik klockan två och bara ”VI MÅSTE GÖRA NÅGOT”. Så jag åkte upp till hotellrummet och gjorde mig i ordning och slet ut Niclas för lunch några hundra meter från hotellet.

Annons

”Det är skönt med lite miljöomväxling”, sa jag.

Efter lunchen gick vi tillbaka till hotellet och solade ytterligare lite till.

Nu är det dags för en middag som vi båda ser väldigt mycket fram emot. Jag ska berätta mer om den snart =)

Jag får alltid så mycket frågor om baddräkten, den är från asos men är tyvärr slutsåld och finns inte kvar på hemsidan. 

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar