Annons
Annons

Sol, Sol, strålande sol =)


Vilket väder Sverige har bjudit på idag, för visst har det varit strålande sol i så gott som hela Sverige?

Jag vaknade upp med världens feber och mådde inte alls bra, men efter några gröna drinkar, vitaminer och lite sömn så mådde jag bättre.

Annons

Efter dagis/skolhämtning lekte vi lite ute i trädgården och sen gick vi in och åt ett helt sjukt gott bananbröd som jag bakade innan jag åkte till Stockholm. Barnen drack varm choklad och jag drack en kopp kaffe med massa skummad mjölk. =)

Nu håller vi på att småpackar lite inför Mauritius på torsdag och sedan ska jag nog lägga mig extra tidigt idag. Min förhoppning är att dyka ner i sängen samtidigt som barnen – klockan åtta – för att hoppas på att jag är frisk imorgon igen! =)

Bild på bananbrödet som även är helt veganskt =) Recept kommer, jag får ta att göra i ordning det när jag känner mig friskare =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar