Annons
Annons

Social Media Utbildning =)


Idag har jag hunnit med massa vilket är skönt att kunna bocka av vissa saker från att göra listan, speciellt när helgen är på ingång!

Ikväll har vi som vanligt städat inför städerskan som kommer imorgon, sedan köpte vi hem mat och nu ska vi titta på några avsnitt från Robinson som vi ligger efter med.

Annons

Just det! Jag hade möte med en Instagram-Guru som gärna ville bli min mentor inom sociala media världen. Hon har en jättestor Instagram ( +500K följare). Vi hade ett skype-möte idag eftersom att hon inte är i Sverige och  jag fick med mig massa bra tips om vad man ska göra för att växa. Det ska bli så kul att börja testa och applicera hennes ord  för att se om dom fungerar lika bra på mig som på henne.

Anledningen till att hon vill hjälpa mig är för att mina föräldrar känner hennes och för att Pappa har hjälpt hennes familj med en del saker, bland annat räddat hennes mamma från att dö i livmoderhalscancer, så då ville hon gärna göra något i gengäld. Så himla söt och jag är så tacksam för alla nya råd jag fick. I denna värld och med en branch som är helt ny är det så svårt att ibland veta hur man ska göra.

Som revisor så fanns det i princip ett sätt att göra sitt jobb på. Granska, analysera och dokumentera, sedan är du klar. I denna värld så finns det inget svart eller vitt utan det känns som en gråzon i olika skalor. Man kan göra mer eller mindre rätt eller fel, men det finns inget facit.

Nu blir det som sagt Robinson, Vi hörs imorgon och då är det FREEEEEEEDAAAAG!! ♡

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar