Annons
Annons

Sno outfiten från Negin


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Godmorgon!!

Jag är uppe med tuppen idag och ska strax bege mig ut för en liten löptur på en mil. Det är redan 13 grader ute (varmare än midsommar förra året). Vädret idag sägs bli ännu varmare än igår – så jag kommer att bunkra upp med vattenmeloner på vägen hem. MUMS!!

Annons

Under tiden som jag joggar tänkte jag dela med mig av lite ”sno stilen tips” från en av mina favorit-inspo-personer: Negin Mirsalehi! Hon är så snygg och hennes klädstil är WA-WA-WOM! =)

Hoppas att ni får en helt magisk onsdag!! KRAM!

KAVAJ // LINNE // SKOR I // SKOR II // SHORTS


TOPP // SHORTS // VÄSKA // SKOR

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar