Annons
Annons

Smokey – eye på 5 enkla steg


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag har fått frågan om hur jag gör när jag ska sminka mina ögon smokey. Sanningen är att det inte alls är svårt trots att det ser ut som att man suttit i flera timmar och sminkar sig. Det man behöver är en ljusare ögonskugga, en mörkare ögonskugga och en kajal. Sedan är det bara att sminka och måla lager på lager tills dess att man uppnått det resultat man önskar =)

Annons

Nedan kommer en beskrivning på hur jag sminkade mitt öga smokey med fem enkla steg =)

  1. Lägg en ljus basskugga, ex. den här.
  2. Lägg en mörk bronsig skugga nästan hela vägen upp mot ögonbrynet, ex. den här.
  3. Blanda in mörkbrun skugga vid ögonvecket och skugga upp mot ögats yttre hörn, ex den här färgen.
  4. Sätt på lösögonfransar och lägg kajal, den här kajalen använder jag
  5. Måla fransarna och lägg även kajal på vattenlinjen och under ögonfransraden. Sudda ut. Fyll försiktigt på med mörkbrun skugga tills dess att du fått den färg du önskar.

Klar =)

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar