Annons
Annons

Skönhetstips – Hur jag målar mina ögonbryn


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag tänkte berätta lite om vad jag använder för makeup produkter till mina ögonbryn.

1. Jag börjar alltid att lägga Anastasia Brow Powder för att fylla i ögonbrynen. Jag använder Anastasia duo brush till detta. Man kan använda vilken penna man vill, det viktiga är att den är smal och snedställd.

Annons

2. Sedan gör jag konturer med Anastasia’s Brow Wiz. Det som är bra med den är att den aldrig behöver vässas utan man snurrar ut pennan i takt med att man förbrukar den. Det gör att spetsen på pennan alltid är perfekt.

3. Sist använder jag L’Oréal´s Brow Plumper. Det är en ögonbrynsmascara som gör att ögonbrynen får lite volym samtidigt som det håller stråna på perfekt plats resten av dagen. 

Har ni frågor så finns jag i kommentarsfältet.

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar