Annons
Annons

Sista dagen i Sverige


Hej mina fina vänner och god morgon!  ♡

Hur mår ni? Jag mår bra och imorse gick jag upp klockan fem (för att jag inte kunde sova) och åkte till gymmet och tränade. Vad har hänt? Jag som brukar sova, sova, sova och sova kunde helt plötsligt inte sova imorse. Så efter att ha legat och vridit mig i sängen sedan klockan fyra imorse tänkte jag att jag likaväl kunde gå upp.

Annons

Idag ska jag och barnen äta låååångfrukost, åka och handla, kanske äta lunch på stan (?), packa och förhoppningsvis även vara ute lite i solen. I eftermiddag kommer pappa och min lillebror över och ska titta på Sverige matchen.

Inte så jättespännande dag men förhoppningsvis en mysig sådan ändå.  ♡ ♡ ♡

Stor kram på er och ha en jättefin dag  ♡

Bild från gymmet imorse. Är det bara jag eller ser mina bröst gigantiska ut? haha. Graviditeten sätter sig inte bara på magen utan även på brösten, rumpan, låren, ja öööööverallt! 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar