Annons
Annons

Semestern har börjat!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

God kväll alla ni på andra sidan av skärmen ♡ Nu har semestern officiellt börjat! I alla fall för Niclas och barnen, jag har ju aldrig ledigt, det är väll i princip den enda nackdel med detta jobb.

William är iväg på simskola med Niclas och kommer hem vilken sekund som helst, jag håller på att laga mat samtidigt som jag småpackar och Philip är lyrisk över att hans Ipad äntligen är aktiverad igen. Den låste sig i somras när han slog in fel kod för många gånger, sedan har jag inte riktigt vetat hur man låser upp den – fram till igår då jag satt i 30 minuter och googlade. Äntligen kunde jag låsa upp den! WIHO!!

Ikväll väntar en trerätters till Niclas förtjusning som jag ska laga. Igår var ju han så gullig och lagade mat åt mig, så idag är det min tur att ”bjuda” tillbaka, hehe =)

Så gott som allt är nedpackat.. tror jag! Jag kommer alltid på saker efterhand som jag packar ner. Nu kom jag precis på att jag glömt solhatten =) Den är från Zara Home. 

Annons

Förra veckan klickade jag hem tre nya baddräkter från rean. Det ska bli jättekul att få använda dom =)

Baddräkt I // Baddräkt II // Baddräkt III

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar