annonssamarbete med swiss clinic

Self Tanning Treatment, Swiss Clinic


Som ni vet så solar jag aldrig ansiktet. Jag använder SPF 50 i ansiktet året om och tycker att det givetvis är lite tråkigt att jag aldrig kan få den där härliga solkyssta, gyllenbruna och fräscha känslan i ansiktet. När jag inte bär smink på sommaren så är mitt ansikte och vitt och min kropp brun. Det ser lite roligt ut, haha.

Därför blev jag så glad när Swiss Clinic frågade om jag ville testa på deras Self-Tanning Treatment. Behandlingen består av en tvåstegsrutin där man får en hälsosam och fin solbränna.

Så här går det till:

På morgonen börjar man behandlingen genom att applicera Self-Tan Drops på rengjord hud. Antingen så blandar man ut den med sin dagkräm eller så lägger man den direkt på huden så som jag gjorde.

Steg nr 2 gör man på kvällen med hjälp av Self-Tan Pads. Man tar en pad och drar den försiktigt och jämt i ansiktet och nacken. Varje pad innehåller en formula som vårdar och utvecklar solbrännan medan du sover. Var pad är återfuktande i sig, luktar gott och färgar inte av sig på kudden alls (så kallad ”Pillow proof”). Så man vaknar upp med ett glow på morgonen och känner sig så fräsch! =)


Så här såg jag ut innan jag började:

… och så här ser jag ut idag, fem dagar efter. 

Det jag gillade med denna behandling är att jag såg resultat redan efter en behandling. Jag körde morgon och kväll i fem dagar, nu tänker jag bara lägga på lite när behandlingen börjar att lägga sig. Sedan gillar jag även att den fungerar för alla hydtyper, är fri från paraben, alkohol och andra ämnen som jag inte vill ha i ansiktet.

Ett minus var att Self-Tan Dropsen skvätte lite när jag skulle trycka ut dropparna på ansiktet. Så första gången jag använd dropsen så kom det lite skvätt på mitt sminkbord. Men det löste jag nästa morgon genom att applicera dropparna över handfatet i toaletten. Då kunde jag lätt skölja av det som skvätte.

Men i övrigt är detta en perfekt produkt för oss som vill ha en jämn, fin och fräsch solbränna utan att få det från solen. Vår städerska kom förbi oss igår och sa: Men Laila, du är ju så fin osminkad, du behöver ju inte ha smink.

”Ja, ja”, tänkte jag. ”Du ska bara veta att jag har fuskat fram lite naturlig skönhet”, haha =)

Just nu får ni 15 % rabatt på samtliga Self Tanning produkter när ni anger koden LAILA15.

Så passa på att testa på Swiss Clinic´s produkter och kom ihåg att akta era fina ansiktet för solen om ni vill ha en vacker hud i framtiden =)

STOR KRAM!♡♡♡

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera


 


Laddar