Annons
Annons

Saker jag ska göra i sommar


– Gå massa promenader. Det är så himla skönt att sätta på en podcast i öronen och bara gå en liten timma, det gör så mycket både för kropp och själ.

– Göra egen glass. Nu menar jag inte en sådan där snabb-glass som jag brukar göra utan glass med en riktig glassmaskin. Det får jag göra så snart William har sommarlov, han älskar att hjälpa till i köket =)

Annons

– Göra fruktsallader i regnbågens alla färger. Jag älskar frukt och inte minst på sommaren. Det är godare än allt godis i världen tycker jag!

Bild på ett fruktfat som jag gjorde förra sommaren ♡

– Bygga sandslott på stranden. Jag är faktiskt riktigt duktig på sandslott. Inte så som ett riktigt sandslottsproffs, men det har blivit några sandslott genom åren, speciellt i Portugal, så jag har mina tricks=)

– Grilla marshmallows, det är så sjukt gott!

– Äta massa mjukglass. Min favorit är mjukglass med karamellströssel på. Lajvet ♡

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar