Annons
Annons

Saker jag ser fram emot just nu


– Jag ser fram emot Williams födelsedag imorgon. Jag är så glad över att jag jobbar hemifrån och på så sätt har möjlighet att fira honom riktigt ordentligt hela dagen. I vår familj är födelsedagar något stor och vi firar ofta med dunder och brak! Haha =) På morgonen väntar en god frukost och presentöppning. Sedan ska vi äta lunch på hans favoritrestaurang och sist ska vi hem och förbereda för hans kalas klockan sex (bara för våra familjer).

Annons

– På lördag åker vi till slottet utanför Helsingborg för att fira vår bröllopsdag! I år har vi varit gifta i sex år och tillsammans i 10 år! Tänk vad tiden går snabbt! Hur som helst så ska vi verkligen unna oss en härlig vistelse på Örenäs slott tillsammans med våra små barn.

– På måndag åker vi till Falkenberg strandbad för att koppla av och njuta med barnen. Det ska bli så himla mysigt att komma iväg på små mini-roadtrip =) Vi har ju varit där tidigare men bara i april, aldrig på sommaren. De har ju en jättefin strand och ett jättemysig spa-anläggning som vi verkligen ska utnyttja och koppla av vid.

Utsikten från vårt rum förra gången vi var där! Hur fint?!? =)

Och jag i deras fina morgonrockar =)

– Jag längtar såå till midsommar! Förra året var vi i Barcelona men i år ska vi fira hemma i Sverige. Vi ska dansa runt midsommarstången och sedan ska vi hem till oss och laga mat. Philip är ju lite äldre i år så det ska bli kul att se hur han reagerar på midsommarstången och dans =)

– VM!! Jag älskar både VM och EM och det ska bli så kul att titta på matcherna! Speciellt nu när William är så fotbollsintresserad =)

– Veckan efter midsommar ska vi göra ett ultraljud för att se vilken vecka jag är i graviditeten, sedan ska vi även träffa barnmorskan på onsdag. Jag längtar såååå efter att få veta när jag får beräknat BF. Såååå spännande!! =)

– Veckan efter midsommar åker vi även till Kalifornien. Vi är borta i 18 dagar och det ska bli så underbart att komma iväg! Vi älskar ju USA och senaste gången vi var i LA-området så var Philip 11 månader. Ni kan spana in mina vloggar därifrån här:

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar