Annons
Annons

Så viktigt att smörja sig i solen!


En nyfunnen favorit är detta solskydd. Jag älskar att den både är oparfymerad och inte kladdar alls och lämnar den där vita hinnan (som jag hatar). Dessutom är den väldigt vattenresistent och dermatologisk testad.

Annons

Jag fick hem denna i ett PR utskick tillsammans med en massa andra produkter och måste säga att jag och Niclas tycker att den är en stor favorit! Den är nästan slut nu och båda vi önskar att man kunde köpa en ny här i USA =) Så tips, tips, tips ifall ni är ute efter ett bra solskydd till er eller barnen. Ni hittar den här!

Ps. Jag använder inte den i ansiktet på barnen (eller mig) eftersom att den innehåller alkohol vilket gör att det svider i ögonen och även kan göra ont på huden. Jag använder alltid SPF som är till för ansiktet, t. ex. Denna

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar