Annons
Annons

Så gick det med mobilen…


Igår kom vi till hotellet klockan ett på eftermiddagen. Vi checkade in på vårt hotell och begav oss sedan direkt iväg till Macstore som ligger 4 km bort. Vi tog en uber bara för att vara tidseffektiva och hinna gå till stranden efter besöket. Den tanken visad sig vara lönlös.

Annons

Där borta fick vi jättebra hjälp. Det räckte att jag tog ett steg in i butiken så var en kille framme och frågade om jag ville ha hjälp. Jag berättade om mitt problem med skärmen och då bokade han in ett möte med en tekniker en timma senare. (snabb hjälp tycker jag!)

Så under den timman passade jag på att shoppa lite på Victoria´s Secret, kan visa vad jag köpte sen =)

Klockan halv fyra träffade jag en tekniker som felsökte mobilen och hittade felet direkt. Touchen på skärmen hade slutat att fungera och det enda sätt att kunna använda mobilen igen på är genom att byta hela skärmen och det skulle kosta 3 000 kr. Det hade med hårdvaran att göra men tydligen ingenting som jag hade gjort ”fel” utan det kunde bero på helt på ett fel med mobilen.

Jag förklarade att mobilen är relativ ny och att jag verkligen vill byta den (för jag behöver en mobil) men att han skulle kolla om det gick att laga den direkt i butiken utan att skicka iväg den till ett serviceställe.

Han gick och pratade med deras chef, flera tekniker kom fram och försökte ”lura systemet” så att lagningen skulle gå igenom kostnadsfritt och de höll på att kämpa för att de skulle kunna laga den i butiken och inte skicka iväg den till fabriken för att ”säkerhetsställa” att den är äkta. Det var många vändor, fram och tillbaka, tills de tillslut, 2 timmar senare i butiken kom ut med glädjande besked. De skulle byta ut hela skärmen kostnadsfritt!

Vi skulle komma och hämta mobilen igen två timmar senare. Jippiiiii! Tack gode gud för detta! Jag hade aldrig klarat mig utan mobil i 18 dagar (!!!!).

Under tiden dom lagade mobilen gick vi och åt middag, efter det gick vi raka vägen till hotellet och vi alla stensomnade i sängen. Klockan var då 5 på morgonen i Sverige och vi hade bara sovit två timmar på planet, så vi var ganska trötta. Jag höll på att somna stående där jag stog i Apple butiken för att hämta ut mobilen.

Jag är såå lycklig för min mobil och för att Apple visade att de är ett bolag som ger bra service över hela världen! Tack Apple ♡

Under tiden jag fick hjälp satt killarna och spelade på var sin ipad. Så himla bra butik, tyckte barnen! 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar