Annons
Annons

Så får du perfekta ögonbryn


Ingen har väl undgått att märka att ögonbryn är det nya inom makeup? Men att trimma, ansa och noppa ögonbrynen kan förändra hela ditt ansikte utan smink. För vem vill inte sminka sig mindre och göra färre steg på morgonen?

Annons

Därför tänkte jag visa er en liten miniguide till hur ni får perfekt noppade ögonbryn 🙂


För att få en perfekt form måste du ta bort hår som är utanför själva ögonbrynet. Tycker du att det är svårt är mitt tips att gå till en salong som kan. På så sätt får du direkt en fin form och du kan underhålla ögonbrynet hemma sedan på egen hand.

Vill du noppa hemma så kan du följa modellen ovan.

Jag hittade den på Pinterest och tycker att den förklarar ganska bra om hur man ska tänka när man noppar ögonbrynen. Vill ni läsa om hur jag brukar göra – förklarat steg för steg – så har jag skrivit ett mer ingående inlägg om hur jag gör här.  Därifrån kan ni också guida er vidare till andra ögonbrynsinlägg som jag har skrivit =)

En viktig sak som ni ska ta med er från detta inlägg är att ni aldrig ska plocka hårstrån från mitten. 🙂

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar