Annons
Annons

Promenad i solen =)


Godmorgon, eller det kanske snarare är god förmiddag =)

Vi kom precis hem efter att ha varit ute och gått en lååååång promenad på 1,2 mil. Så himla skönt att röra lite på sig, det var ett tag sedan kände jag =)

Annons

William sov hos mamma inatt, så det var bara jag, Niclas och Philip.

Nu ska vi äta brunch, ja, för vi åt ingen frukost innan vi begav oss ut.


På tal om William. Mamma skickade detta sms igår:

Tänk att jag har uppfostrat världens finaste lilla kille med ett hjärta av guld ♡♡♡

Jag bad Niclas ta en bild på oss när vi gick promenad. ”Jag måste ju ha en bild till bloggen och Instagram”, sa jag.  Niclas tyckte att vi skulle ”skoja till det” och ta några bilder utan jacka. ”Det blir kul till Instagram” – sa han.  Jo men visst, haha. Faktum är att det inte var så kallt för solen sken så det var faktiskt helt okej =)

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar