Annons
Annons

Plus och minus


+ Det är Varmt idag med stort V.

– Jag känner mig svullen i magen och har verkligen gått upp en storlek där REDAN. Hur ska detta sluta?

Förlåt för det röda strecket på magen, haha, men byxorna satt över naveln så var tvungen att dra ner dom för att visa er magen =) Så här ser min mage ut idag och imorgon går jag alltså in i vecka 8. Idag är jag alltså 6+6. 

Annons

+ Imorgon åker vi till LA! Jag är så otroligt taggad!

– Jag behöver rensa ur kylskåpet med grönsaker/mat som kommer att kunna bli dåligt under den tid vi är bortresta.

+ Snart väntar 18 dagar med hela vår familj, det ska bli så skönt att komma iväg och få umgås med Niclas och barnen 24/7. Det behöver vi!

– Jag fick ett stort bett när jag låg på stranden och solade i söndags. Djuret bet mig mellan låren och det kliar sååå mycket.

+ Bloggen rullar på bra och jag är så tacksam över att jag får ha detta jobb, jag tänker på det minst en gång varje dag.

– Nackdelen med att jobba som Influencer är dock att man aldrig har ”semester”. Dock har jag trappat ner lite nu under sommaren (inläggen blir mer spontana och inte lika strukturerade) för att få vila lite och kommer att komma tillbaka i höst med samma struktur och energi som jag hade i våras.

+ Jag är tacksam för att vi bokade business class imorgon på flyget, både tur och retur vilket gör att man istället för att önska att flygresan snart är över faktiskt kan njuta av även den. Trerätters, var sin ”säng” till alla oss fyra och spel och film till mina små killar. Flygresan blir så mycket enklare då.

– Huset är lite halvt upp och ner just nu känner jag. Lådorna behövs verkligen rensas ur.

Ett exempel är översta lådan i hallen, alltså KAOS!! Jag mår dåligt bara jag öppnar den, haha.  Men får ta det efter USA-resan =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar